Wat zijn LED inbouwspots?

Het is een fenomeen waar je niet meer omheen kan: LED inbouwspots. Deze simpele doch uiterst effectieve spots kunnen gemakkelijk geïnstalleerd worden in een plafond of ander type overhang. Vervolgens produceren ze het gewenste type licht en zijn ze erg zuinig. Het is dan ook niet gek dat het merendeel van de nieuwbouw huizen hiermee worden uitgerust, het is daadwerkelijk de verlichting van de toekomst.

De LED inbouwspots van Euroledshop.nl hebben gegarandeerd een laag verbruik, tot wel 8 keer zuiniger dan bijvoorbeeld een halogeenspot. De kwaliteit van deze spots is dermate hoog dat je hierop 3 hele jaren aan fabrieksgarantie krijgt. LED inbouwspots bij Euroledshop.nl; Topkwaliteit voor de beste prijs.

Wanneer gebruik je deze spots?

Huizen hebben tegenwoordig veel verschillende manieren van verlichting. Zo kunnen ze gebruik maken van sta-lampen, grondlampen en natuurlijk hangende plafond lampen. Toch is dit niet altijd even handig. Vooral als je een specifiek gedeelte duidelijk wil verlichten is het handig om gebruik te maken van LED inbouwspots. Zo kan je deze gebruiken voor het verlichten van bijvoorbeeld de keuken. Ze hebben een klein oppervlakte waardoor ze gemakkelijk in de overhang van een keuken passen, en produceren beter licht dan alternatieven. Daarnaast zijn deze spots ook nog een veel energiezuiniger en gaan ze heel veel langer mee.

Een andere plek waar inbouwspots goed inzetbaar zijn is in de badkamer. De verlichting is gemakkelijk weg te werken in het plafond en dicht goed af. Hierdoor zijn ze ideaal voor humide omgevingen zoals een badkamer. Daarnaast heeft een badkamer vaak een logisch en rechte indeling. Hierdoor is deze ruimte gemakkelijk egaal te verlichten, en kan je de spots op gelijke afstand plaatsen. Het installeren is zo simpel als een gat te zagen in het plafond.

 

Welke spots zijn er verkrijgbaar?

Bij Euroledshop vind je verschillende typen LED inbouwspots. Er is er namelijk één voor elke toepassing. Ben je op zoek naar verlichten voor een warme ruimte, dan zijn er spots die een speciaal warm-witte kleur produceren, deze zijn bijvoorbeeld ideaal voor in de woonkamer of slaapkamer. Heb je precies licht nodig voor bijvoorbeeld bij de spiegel, dan zijn puur witte LED’s perfect. Heb je een inbouwspot nodig die verschillende lichtsterktes af kan geven voor bijvoorbeeld boven een eettafel, dan kan je kiezen voor een dimbare LED. Deze spots zijn verkrijgbaar met verschillende kapjes zowel rond als vierkant zodat ze aansluiten bij de rest van het design.