Water lekkage snel opgelost!

Een tijdje geleden heb ik een ontzettende water lekkage thuis gehad. De water lekkage was groot en had flinke schade aan kunnen richten, wat gelukkig niet het geval was dankzij HPM. Dit is een bedrijf dat gespecialiseerd is in schilderwerk, verbouwen, timmeren, onderhoud, houtrot sanering en dingen zoals lekkages.

hpm 2

Schade

Ik ben zelf totaal niet handig met dingen zoals lekkages, en heb daarom de hulp ingeschakeld van een bedrijf. Waterschade is ontzettend vervelend en kan ook blijvende schade geven. Dit wou ik absoluut niet en ik heb de minuut dat ik erachter kwam dat ik een lekkage had de hulp ingeschakeld van HPM. Ik ben ontzettend tevreden over hun service. Ik heb mijn telefoonnummer achtergelaten en ben dezelfde dag nog gratis terug gebeld. Ze hebben mij advies gegeven en zijn de dag erna gelijk gekomen om de lekkage op te lossen. Hier was ik ontzettend blij mee, omdat niemand blijvende schade aan huis wil.

hpm 3

Een aanspreekpunt

Een van de dingen die me ook goed beviel aan HPM is dat ik te maken heb gehad met een aanspreekpunt. Dit is fijn omdat de persoon met wie ik sprak de volgende dag wist wat er aan de hand was en volledig op de hoogte was van mijn probleem. Dit beviel me ontzettend goed. De verschillende services van HPM bevinden zich allemaal onder een dak dus het is allemaal overzichtelijk. Zo weet je zeker dat je alles weet over het bedrijf voordat je ze inschakelt.