Waterbedden van Hendriksen Slaapcomfort

Het slapen op waterbedden is al duizenden jaren oud en is vandaag de dag nog super populair en dit is natuurlijk niet zonder reden. Medici en kenners raden een perfecte ondersteuning tijdens het slapen namelijk te allen tijde aan. Hendriksen Slaapcomfort produceren al meer dan 30 jaar waterbedden van een topkwaliteit.  

De grootste voordelen van een waterbed 

Een waterbed is nog steeds zo populair omdat een waterbed tijdens de slaap 100% geheel naar het lichaam vormt.  Zo zul je in de ochtend niet meer wakker worden met stramme spieren en zul je een stuk meer energie hebben. De thermostatische warmteregelaar zorgt ervoor dat je de ideale lichaamstemperatuur zult hebben. In de zomer zul je lekker koel liggend en in de zomer zal je bed heerlijk warm zijn. Een waterbed is tevens ook erg makkelijk en grondig te reinigen het tophoes kan namelijk zonder enige problemen gewoon de wasmachine in. Waterbedden zijn daarom ook super geliefd onder de mensen die astmatische klachten hebben of last hebben van allergieën. 

Verschil in kwaliteit tussen waterbedden 

Er zit een groot verschil tussen de kwaliteit in waterbedden. Deze kwaliteit hangt af van het soort vinyl, het gewicht, de stabilisatie, de bodemplaten en het soort verwarmingselement dat er in het waterbed zit. Bij Hendriksen Slaapcomfort worden er enkel waterbedden aangeboden van de beste kwaliteit. 

Hendriksen Slaapcomfort

Een softside of hardside 

Er zijn twee varianten in waterbedden namelijk de softside of een hardside. Beiden varianten ondersteunen het lichaam tijdens de nachtrust optimaal. Deze keuze hangt vooral af van bepaalde voorkeuren en smaak van een persoon.