Website vol met lampen en peertjes

Website vol met lampen en peertjes

Net verhuisd zijnde vallen je altijd weer dingen op, dingen die nog missen in je nieuwe huis. Zo gaat het bij mij althans altijd, aangezien je in een andere ruimte zit, je je meubels op een andere manier rangschikt en je er zodoende altijd weer achter komt dat er iets mist. In dit geval was dat bij mij het gebrek aan lampen. In mijn vorige huis had ik een grote hanglamp aan het plafond hangen maar die is tijdens de verhuizing kapot gegaan, helaas. Die kreeg ik dus niet mee in mijn nieuwe huis, maar dat gaf me wel weer de reden op zoek naar nieuwe lampen te gaan – een zoektocht die ik helemaal niet vervelend vond overigens. In deze queeste stuitte ik op de website van LED Lamp, een website die niet alleen met de peertjes vol stond maar die zelf ook lampen in de collectie heeft. Ik wist sowieso al dat ik LED lampjes wilde aangezien ik dat beter voor het milieu vind, en bovendien kun je er tegenwoordig ook fantastisch sfeerlicht mee creëren, daarvoor hoef je echt niet meer bij gloeilampen te zijn.