Woningborg Groep

De Woningborg Groep kan veel voor jouw betekenen. Helemaal wanneer jij als huizen bezitter tegen bepaalde zaken aan loopt. Dit bedrijf heeft ongeveer 90 medewerkers in dienst en zij zorgen ervoor dat de projecten omtrent (nieuw) bouw in Nederland zo spoedig mogelijk verloopt.
bouwzekerheid is dan het uitgangspunt dat dit bedrijf wilt waarborgen. In samenwerking met hun drie andere ondernemingen zit alle expertise onder één dak en dat is wel zo prettig om te weten. Want hierdoor hoef jij niet meerdere instanties te zoeken, wanneer jij met een bepaalde vraag of situatie zit.

Woningborg Groep

Vragen, stel deze aan de Woningborg Groep

Als (nieuwe) eigenaar van een woning, kan het gebeuren dat er bepaalde zaken zijn waar jij een groot vraagteken bij wilt zetten. Vragen waar een antwoord niet zomaar op gevonden is. Daarom is het fijn om te weten dat je bij deze groep kan aanmelden. Hier staat een team van professionele mensen klaar om jou te helpen.

Al een tijd geleden hebben wij de sleutel van onze nieuwe woning gekregen. De tijden van het klussen was aangebroken. Helaas kwamen wij tijdens het klussen er ook achter dat onze aannemer niet alles netjes heeft achter gelaten. Helaas konden wij het er niet over eens worden en daarom hebben wij aangeklopt bij de Woningborg Groep. Hier hebben wij uiteindelijk de juiste antwoorden op onze vragen gekregen.