Zakelijke energie van Gazprom Energy

Door gezamenlijk zakelijke energie in te kopen kan de energieprijs omlaag. Gazprom Energy biedt haar klanten daarom de mogelijkheid om een collectief te starten. Heb jij meerdere bedrijven of ben je gezamenlijk met een ander bedrijf op zoek naar een goede aanbieding? Gazprom Energy helpt je graag door met jou in gesprek te gaan. Op basis van de besproken mogelijkheden kan Gazprom Energy jou vervolgens een goede kostenbesparende aanbieding doen.

 

Wat kan Gazprom Energy jou bieden?

  • Natuurlijk allereerst een scherp aanbod
  • Een deskundig en hulpvaardig team
  • Duidelijkheid, oplossingen en samenwerking
  • Duurzaam ondernemen
  • Een online klantomgeving waar je alle informatie terug kunt vinden
  • Geen stilzwijgende verlengingen

 

Wie is Gazprom Energy?stroometiket-incl-2015

Gazprom Energy is een Nederlands bedrijf wat gevestigd is in Den Bosch en opereert onder de hoed van wereldspeler Gazprom Group. Hierdoor kan zij de voordelen bieden van een internationaal bedrijf maar tegelijkertijd de service en het persoonlijke contact wat je eerder verwacht bij een klein bedrijf. Niet voor niets is de klantenservice het paradepaardje van Gazprom Energy. Persoonlijk contact staat dan ook hoog in het vaandel. Dus geen wachtrijen of antwoordapparaten. Gazprom Energy is opgericht in 2012 en heeft dus al een aantal jaar ervaring op de gas- en elektra markt.

 

Open en transparant

Omdat het voor Gazprom Energy belangrijk is dat haar klanten goed op de hoogte zijn hanteren zij een open en transparant communicatiebeleid. Op de staan talloze tips en trucs om te besparen op jouw zakelijke energieverbruik. Je hoeft zelf nergens meer naar om te kijken, alle zakelijke energie is immers ondergebracht onder één dak en altijd voor jou ter inzage.

 

Contact

Wil je graag meer informatie of contact met Gazprom Energy? Kijk dan op de website van Gazprom Energy  voor alle contactgegevens. De medewerkers staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.