Zo geef je je tuin een make over

De gemiddelde nederlander spendeert best veel tijd in de tuin tijdens de lente en de zomermaanden. Als je dan toch veel in de tuin zit, kan je er beter voor zorgen dat je tuin er ook mooi uitziet. Dan lig of zit je toch lekkerder. Ook al je vrienden komen BBQen is het wel een pre als je tuin geen grote bende is. Hoe je je tuin een make over geeft lees je hier.

Terras

De eerste stap is een terras aanleggen. Als je lekker wil zitten is een terras echt aan de raden. Op een terras staan de stoelen en de tafel tenminste recht en heb je geen last van modder. Met een terrasoverkapping zit je ook nog eens droog als er toch een buitje valt tijdens de BBQ en je blijft lekker uit de wind. Als je dan een terras aanlegt is het belangrijk dat je mooie Bestrating kiest in plaats van de saaie beton(look) tegels. Kies daarom voor Geoceramica van de Bestratingsmarkt.

Begroeiing 

Een tuin zonder groen is geen tuin. Begroeiing is er echter in veel verschillende soorten en daarom is het belangrijk dat je iets kiest dat bij jou past. Werk je graag in de tuin? Dan kan je prima kiezen voor een plant die meer aandacht vergt. Sta je liever achter de BBQ vlees om te draaien dan dat je met de snoeischaar door de tuin gaat dan kan je beter kiezen voor planten die geen aandacht nodig hebben zoals gras en sommige struiken.