Zoekt u een fijne 2 persoons slaapbank?

Mijn dochter ging vorig jaar op zichzelf wonen, ze ging beginnen met haar studie aan de universiteit in een andere stad. Dus ging ze op kamers, zij samen met haar beste vriendin, zoals ze al hadden gezegd dat ze zouden gaan doen vanaf dat ze klein waren. Het was echt heel leuk om te zien dat het ook nog echt ging gebeuren, ze hadden het er zolang over gehad en nu kwam hun droom uit! Ze hadden besloten dat ze een 2 persoons slaapbank in de kleine 1 slaapkamer woning zouden gaan zetten om zo ruimte te besparen. De 2 persoons slaapbank heb ik voor mijn rekening genomen, net als het meeste van de rest van de meubels. De 2 persoons slaapbank hebben ze toen gevonden via de site furnea.nl. Ik vond het belangrijk dat ze hem zelf konden uitkiezen, want zij moeten er uiteindelijk op slapen natuurlijk. Toen ik ging kijken naar de 2 persoons slaapbank die ze hadden uitgekozen was ik blij verrast. Ook toen ik zag wat voor prachtige meubels er nog meer aangeboden worden op de site. Alles wat u maar kunt bedenken bieden ze aan, en het zijn nog mooie meubels ook. Diverse merken verkopen ze en die staan ook op de site vermeld. U krijgt 100 dagen bedenktijd na het ontvangen van de bestelling, de bezorging en het retourneren is gratis, u heeft 5 jaar gegarandeerd garantie, u kunt ook nog eens rentevrij gespreid betalen. Wat ik leuk vond ook is dat ze een meubel outlet hebben op de site. Ze hebben ook een showroom, ze zijn per telefoon en email te bereiken als u vragen heeft. U kunt een account aanmaken zodat u in de gaten kunt houden waar uw bestelling is. Voor inspiratie kunt u ook bij ze terecht, mocht u niet weten wat u precies wilt of dat u wel weet wat u wilt maar als u niet weet hoe u het kunt indelen in uw woning dat is ook leuk. Ze zijn ook op social media te vinden dus daar kunt u ook kijken voor meer inspiratie en mooie meubels.

Wilt u ook een 2 persoons slaapbank kopen?

Deze site is dan echt de site om naar toe te gaan, ze verkopen echt prachtige meubelen van mooie merken. Mijn dochter en haar vriendin zijn heel blij met de slaapbank, hij staat niet alleen maar mooi in hun woning maar hij zit en ligt ook nog eens heerlijk. Ik heb er ook op gezeten en ze hebben gelijk! We zijn heel erg tevreden over de levering van de bank, het ging netjes en vlot allemaal!

Interesse in de meubels van dit bedrijf?

Dan moet u een keer langsgaan op de site, want:

  • Ze verkopen heel veel verschillende meubels
  • Ze verkopen ook diverse merken
  • Ze leveren gratis en u krijgt 100 dagen bedenktijd

Wat kan ik zeggen, ik heb zelf ook een paar dingen gekocht waar ik ook erg blij mee ben en ook erg tevreden. Ik zou zo weer hier kopen, zeker weten!