5 goede redenen om nu een huis in Spanje te kopen

Loop jij al een tijdje met het idee om een huis in Spanje te kopen? Dan zijn er natuurlijk ontzettend veel redenen te bedenken waarom twijfelen absoluut niet nodig is. Uiteraard is het wel van belang dat je het financieel allemaal goed hebt geregeld, maar zodra dit het geval is, is er niets meer wat je verder nog in de weg staat om lekker te kunnen gaan. Speciaal daarom hebben we maar liefst 5 redenen voor je, waarom het kopen van een huis in Spanje een absolute aanrader is.

1. Overwinteren

In Nederland is de temperatuur vanaf september t/m maart natuurlijk niet om over naar huis te schrijven. Vooral wanneer je ouder wordt, krijg je steeds meer last van je spieren en gewrichten door het koude weer. Koop je nu een huis in Spanje, dan kun je hier natuurlijk lekker overwinteren.

2. Investering

Net zoals dat een huis kopen in Nederland een investering is, geldt dit in Spanje uiteraard ook. Vooral wanneer je het niet alleen koopt voor jezelf, maar ook maandelijks verhuurt. Zo bouw je niet alleen een eigen vermogen op, maar zorg je ook voor een passieve stroom van inkomsten.

3. Vakantieadres

Met een koophuis in Spanje gekocht via PinoAzulVillas.com ben je altijd verzekerd van een prachtig vakantieadres. Mits je het natuurlijk niet met enige regelmaat verhuurt. Zo kun je er bijvoorbeeld wel voor kiezen om het een aantal weken per jaar zelf te betrekken, zodat je ook zelfs onbezorgd kunt genieten van je vakantie.

4. Voordeliger

Het kopen van een huis is Spanje is vele malen voordeliger dan in Nederland. Ondanks het feit dat je daar natuurlijk allerlei andere regels hebt, koop je hier doorgaans een riante vrijstaande villa voor hetzelfde geldt als hier een rijtjeswoning in het westen.

5. Meer huis voor minder geld

Ben je het klimaat hier helemaal zat? Dan is verhuizen naar het zuiden natuurlijk een goed alternatief. Mits dit natuurlijk ook financieel allemaal mogelijk is. Het grote voordeel aan een huis in Spanje, is dat je voor hetzelfde geld een veel groter huis krijgt, dan wanneer je in Nederland iets koopt. Kortom, zeker de moeite waard dus!