Altijd het juiste laminaat bij Tegelmegashop.nl

Laminaat kopen doet u eenvoudig online bij Tegelmegashop.nl. Wij garanderen topkwaliteit laminaatvloeren voor de laagste prijs. Maar uiteraard begrijpen wij het heel goed dat u het laminaat toch even zelf wilt zien en voelen. Vandaar dat u ook van harte welkom bent in onze showroom. Hier hebben wij een mooie laminaatpresentatie voor u gerealiseerd, waarbij altijd meer dan 40 laminaatvloeren mooi gepresenteerd worden op grote vlakken. Zo krijgt u een goed beeld van het laminaat en kunt u rustig op uw gemak verschillende laminaatvloeren vergelijken, onder het genot van een kopje koffie uiteraard! Of u nu graag online shopt of onze showroom bezoekt, laminaat kopen doet u bij Tegelmegashop!

Volledig in 1 lijn met de twee meest populaire vloertypes is laminaat ook verkrijgbaar in twee ‘hoofdstijlen’, namelijk hout laminaat en tegel laminaat. De meest populaire stijl, en tevens de meest verkochte variant bij Tegelmegashop, is toch nog altijd hout laminaat. Hout laminaat combineert de prachtige en warme uitstraling van hout met het gemak en de voordelige prijs van laminaat. En gaat u helemaal voor een levensechte houtvloer, dan vindt u bij ons ook prachtig V-groef laminaat, zowel 2-zijdig als 4 – zijdig. Of u nu gaat voor traditioneel eiken laminaat of trendy sloophout laminaat, bij ons slaagt u altijd. Maar tegel laminaat zit duidelijk in de lift qua populariteit. Van stoer en toegankelijk betonlook laminaat tot prachtige bianco carrara marmer look, bij ons vindt u het allemaal! De keuze tussen tegel- en houtlook laminaat is natuurlijk erg persoonlijk en helemaal aan u. Waar u ook voor kiest, bij Tegelmegashop.nl bent u verzekerd van topkwaliteit laminaat voor de laagste prijs!

Voor iedere ruimte het juiste laminaat!

Al ons laminaat is geschikt voor gebruik binnenshuis. Veelal wordt een laminaatvloer gebruikt voor de woonkamer, de slaapkamer, de gang / hal op de eerste verdieping en voor de kinderkamer. Maar tegenwoordig is er veel meer mogelijk met laminaat! Wat denkt u bijvoorbeeld van laminaat in de keuken en/of het toilet? Zorg er hierbij wel voor dat u kiest voor ons waterbestendig laminaat! Wij leveren enkel topkwaliteit laminaat met een sterke HDF onderlaag in verschillende diktes en afmetingen. TIP: Let goed op dat u de juiste slijtklasse kiest, die past bij de door u gewenste toepassing. Een laminaatvloer voor de gang / hal van de begane grond, de woonkamer en zeker de keuken is aan meer slijtage onderhevig dan bijvoorbeeld een laminaatvloer voor de kinderkamer. Altijd het juiste laminaat bij Tegelmegashop.nl! Wanneer u hierover twijfelt, of vragen over heeft, kunt u het beste even contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers zijn u graag van dienst met een gericht advies. U kunt bellen, mailen, of een bezoek brengen aan onze showroom.