Badkamer verbouwen? Regel een mobiele douchecabine!

Als je je badkamer gaat verbouwen dan moet er veel geregeld worden. Een grondige renovatie van de badkamer neemt meestal minimaal een week in beslag. Tegels moeten worden gezet en eerst goed drogen voordat er verder gewerkt kan worden. Misschien moeten er leidingen worden verlegd of een nieuw plafond gemaakt. Kortom: je kunt je badkamer een aantal dagen niet gebruiken. Een nooddouche kopen kan een oplossing bieden zodat jij en je huisgenoten toch gewoon kunnen douchen tijdens de verbouwing. 

Persoonlijke hygiëne is heel belangrijk

De tijd dat we één keer per week in de tobbe gingen ligt al vele decennia achter ons. Voor veel mensen is dagelijks douchen heel normaal. Dat wil je natuurlijk ook als je badkamer wordt verbouwd. Bij MobielToiletKopen.nl kun je een mobiele nooddouche bestellen. Die kan in de nabijheid van je woning worden geplaatst om op die manier ervoor te zorgen dat je tijdens een grondige badkamer verbouwing toch gewoon van de douche gebruik kunt maken. Je hoeft dan geen beroep te doen op je buren of je te behelpen aan de kraan in de keuken. Je kunt je persoonlijke hygiëne gewoon waarborgen, en dat is voor veel mensen een hele geruststelling. 

Maak een goede planning als je je badkamer gaat verbouwen

Als je van plan bent om je badkamer te gaan verbouwen of als je hiervoor een aannemer inhuurt, is een goede planning heel belangrijk. Natuurlijk moeten de meubels voor de nieuwe badkamer op tijd worden geleverd, evenals de tegels en andere materialen. Maar sta je er ook bij stil dat je je badkamer minimaal een week niet kunt gebruiken. Een nooddouche kan dan uitkomst bieden. Op die manier hoef je je geen zorgen te maken dat je niet kunt douchen. Ook een mobiel toilet kan handig zijn als door werkzaamheden aan de riolering ook je toilet buiten gebruik is tijdens de verbouwing. 

De kosten van de badkamer verbouwing

Een goed overzicht van de kosten voor de badkamer verbouwing voorkomt dat je voor onaangename verrassingen komt te staan. Neem bij je begroting ook de kosten voor een nooddouche mee. Deze kun je kopen of huren. Daarnaast is het altijd aan te raden om een post ‘onvoorzien’ op te nemen voor onverwachte kosten waar je eerder geen rekening mee hebt gehouden. Als je goed voorbereid bent verloopt de badkamer verbouwing op rolletjes.