Betonpoeren kopen voor een solide fundering

Het kopen van betonpoeren is vrij eenvoudig. Tegenwoordig kun je ze gewoon online bestellen in alle verschillende kleuren, maten en soorten. Op de website van de Betonpoerengigant kan je alle soorten en maten betonpoeren vinden. Zo is er voor elke constructie wel een betonpoer die daarbij past. Als je de betonpoeren bij de Betonpoerengigant besteld zijn ze vaak al de volgende dag in huis. We worden bij de Betonpoerengigant in eigen fabriek gemaakt. Hierdoor is dus de prijs laag en de kwaliteit hoog. Op de website kun je trapezevormige betonpoeren, rechte betonpoeren en betonpoeren inclusief draadeind vinden. Mocht je vragen hebben over welke betonpoer jij het best kan gebruiken voor je bouwwerk, dan kan je altijd contact opnemen met de ervaren medewerkers van de Betonpoerengigant.

Waarom betonpoeren kopen

Betonpoeren koop je voordat je je bouwwerk hebt geplaatst. Als je van plan bent een mooie schutting of pergola in je tuin neer te zetten, dan wil je wel dat het lang mee gaat. Betonpoeren kunnen daar een handje bij helpen. Ze zorgen ervoor dat je constructie in je tuin stevig blijft staan en dat het gewicht goed verdeeld wordt en daardoor jouw schutting of pergola niet omwaait of wegzakt. Ook zorgen ze ervoor dat je bouwwerk wordt beschermd tegen de vochtige grond. De betonpoeren steken namelijk altijd een stukje boven de grond uit waardoor bijvoorbeeld je houten schutting niet in aanraking komt met de grond. Beton kan heel goed tegen vocht en is erg duurzaam en sterk. Hout daarentegen kan snel gaan rotten. Op deze manier beschermt de betonpoer dus ook je bouwwerk. Je kunt betonpoeren gebruiken voor pergola’s, buitenspeeltoestellen, slagbomen, veranda’s, schuttingen, carports en nog veel meer. 

Betonpoeren plaatsen

Als je de betonpoeren gekocht hebt dan kun je beginnen met het plaatsen. Alle soorten betonpoeren plaats je principe hetzelfde. Zorg wel dat je de juiste betonpoeren voor je bouwwerk hebt. Trapezevormige betonpoeren zijn handiger voor grotere constructies terwijl een rechte betonpoer juist weer handiger is voor bijvoorbeeld een schutting. Als je meerdere betonpoeren plaatst is het verstandig dit tegelijkertijd te doen. Zo kun je zien of ze allemaal op de juiste hoogte staan. Nu kun je de gaten graven en de betonpoeren erin zetten. Zorg ervoor dat de betonpoer ongeveer 10 centimeter uitsteekt. Hierna kun je het gat opvullen met snelcement. Zorg dat je blijft controleren of alles recht staat.