Vispring bedden? Altijd een goede keuze!

Vispring is absoluut geen standaard fabrikant van bedden, integendeel. Dit merk heeft sinds jaar en dag de reputatie gekregen van zich ongelofelijk sterk te kanten tegen massaproductie van precies dezelfde bedden. Dit zorgt er in de praktijk voor dat alle Vispring bedden tegenwoordig geheel op maat worden gemaakt. Dit gebeurt overigens ook nog eens volledig met de hand. Bij de productie wordt er verder ook steeds gebruik gemaakt van absolute natuurmaterialen. Elk bed dat door Vispring op de markt wordt gebracht is dus volledig uniek en gemaakt op basis van de wensen van de klant. Wil jij ook kunnen rekenen op een geweldige nachtrust en ben je daarvoor nog op zoek naar een bed dat dit probleemloos weet te realiseren? In dat geval is een duik nemen in het aanbod met bedden van Vispring zeker en vast de moeite meer dan waard. 

De Vispring bedden tref je aan in ’s werelds beste hotels 

Dat de Vispring bedden garant staan voor een uitmuntende kwaliteit blijkt niet alleen uit het feit dat ze bij de meest veeleisende mensen thuis zijn terug te vinden. Je zal bijvoorbeeld ook kunnen vaststellen dat je de bedden van het merk Vispring aan kan treffen in enkele van ’s werelds meest gerenommeerde hotels. Heel wat beroemdheden maken dan ook met plezier gebruik van deze bedden. Namen zoals bijvoorbeeld Gwyneth Paltrow, Sting, George Michael en Brian Adams zijn slechts enkele van de vele beroemdheden die zweren bij het gebruik van dit type bed. Dit maakt eens temeer duidelijk over welke geweldige kwaliteit ze beschikt. 

Gebruik van natuurlijke materialen 

De basis van het merk Vispring wordt gevormd door het feit dat de Vispring bedden volledig zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dit zorgt ervoor dat het bed niet alleen op de meest optimale wijze kan ademen, daarnaast gaat ze ook nog eens extra lang mee. Voor elke matras die door Vispring wordt ontwikkeld wordt er gebruik gemaakt van de beste, meest ademende materialen. Het gaat hierbij niet alleen om katoen, maar ook om zuiver lamswol, paardenstaarthaar en om cashmere en natuurlijk ook om zijde. Het enige materiaal dat je kan aantreffen in Vispring bedden welke niet door moeder natuur wordt aangeleverd zijn de veren zelf. Door ervoor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een bed van het merk Vispring kan je dus hoe dan ook rekenen op een prachtige, op en top natuurlijke kwaliteit. 

Geniet ook van de uitstekende garantie op Vispring bedden 

Wanneer je de keuze maakt om één van de verschillende soorten Vispring bedden die op de markt verkrijgbaar zijn te kopen kan je uiteraard ook meteen rekenen op de wereldvermaarde kwaliteitsgarantie. Voor Vispring geldt namelijk dat ze altijd fabricagefouten herstelt, ongeacht hoelang je het bed reeds hebt. Bovendien is het ook nog eens zo dat alle bedden van het merk Vispring kunnen worden uitgetest voor een periode variërend van 30 tot 90 dagen na levering. Wanneer je tijdens deze periode moet vaststellen dat de hardheidsgraad niet echt geschikt is voor jou kan je deze veelal gratis laten vervangen. 

Nieuwsgierig naar de vergelijking Hästens vs. Vispring bedden? Bröring kan je hier meer over vertellen.