Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop

Wij wilden een dakraam plaatsen en hebben alles besteld bij Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop. Dit bedrijf heeft allerlei soorten dakramen in verschillende maten. Toen wij op internet op de website keken van Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop, viel het ons op dat de keus erg ruim was. De prijzen van de ramen waren ook laag, zij werken met de laagste prijs garantie. Zo weet je dat je nooit te veel betaald voor jouw gewenste product. Hierdoor hebben wij onze producten besteld bij dit bedrijf. Binnen een week werden onze spullen geleverd door dit bedrijf. Dit vonden wij vrij snel en waren dus ook blij verrast dat wij al aan de gang konden gaan. 

Dakraam

Nieuw dakraam

Dankzij Bouw-handel, de bouwonderdelen webshop, hebben wij een mooie nieuw dakraam. Er komt nu veel meer licht op zolder. Nu wilden wij graag ook een zonnewering voor onze dakraam en dat besloot ons om naar de showroom te gaan van dit bedrijf. Bij binnenkomst werden wij vriendelijk geholpen door een medewerker van deze onderneming. Wij vertelde wat voor soort zonnewering wij wensten en de medewerker legde ons alle optie’s uit. Wij besloten om te gaan voor een binnen zonnewering. Door een zonnewering zal het veel koeler zijn op de zolder in de zomer. Ook deze producten werden binnen een week geleverd bij ons thuis. 

Wij zijn zo tevreden over dit bedrijf , dat ik deze tip wel moest delen met jullie op deze blog. Wij gaan nu kijken voor een deurluifel en weten al waar wij die gaan bestellen.

Bouwonderdelen