Meubelstoffeerderij Rotterdam gezocht

Omdat ik een tweedehands bankstel heb gekocht op het internet, was ik nu opzoek naar een meubelstoffeerderij in Rotterdam. Door op het internet te zoeken naar meubelstoffeerderij Rotterdam, kwam ik veel website’s tegen. De meeste van deze website’s spraken mij niet heel erg aan, maar de website van De Tweeling trok mij meteen. Daarom maakte ik een afspraak met hen en zij zouden vrijblijvend bij mij komen kijken naar de bankstel. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf kwam bij mij thuis en bekeek mijn bankstel. Hij vertelde mij zeer deskundig wat die allemaal voor mijn bankstel kon doen. Hij luisterde goed naar mijn wensen en vertelde dat die dat allemaal kon uitvoeren. Zo koos ik al een stof uit waarvan ik dacht dat mooi zou zijn voor mijn bankstel. Hierdoor kon de medewerker van deze onderneming een offerte maken. De prijs viel mij echte mee en gaf hem meteen een goedkeuring om mijn bank opnieuw te stofferen.

meubelsstofferen

Zo goed als nieuw

Mijn bankstel is al een poosje klaar en ben zeer tevreden over het eindresultaat. Hij ziet er weer als nieuw uit dankzij het bedrijf De Tweeling. Ben jij opzoek naar een meubelstoffeerderij in Rotterdam,, neem dan eens contact op met dit bedrijf. Het werk wat zij afleveren is van hoge kwaliteit. Iedereen die bij mij thuis komt, denkt dat ik een dure nieuwe bankstel heb, maar dat is echt niet zo. Ik vertel hen dan ook dat ik deze bank tweedehands heb gekocht en opnieuw heb laten stofferen bij dit bedrijf. Daar kan ik geen nieuwe bank voor kopen.

De Tweeling