Klussenbedrijf Kabalt voor dakbedekking Arnhem

hamer-muur-waterpasIn mijn tuin heb ik een groot tuinhuis gebouwd. Het tuinhuis is niet een extra bergingen, maar een extra leefruimte. Mijn idee was om het tuinhuis te gebruiken als ontspanningsruimte met bijvoorbeeld een sauna en jacuzzi. Om er voor te zorgen dat het dak niet ging lekken ben ik op zoek gegaan naar dakbedekking Arnhem.

Snel en goed

Van de buren had ik begrepen dat zij een keer het dak hadden laten doen door klussenbedrijf Kabalt. De buren noemde dit bedrijf “de beste dakbedekking Arnhem”. Omdat zij er zo tevreden over waren had ik besloten om een afspraak te maken met het bedrijf. Van de dakbedekker had ik begrepen dat hij eerst moest langskomen om een offerte te kunnen maken.

dakbedekkingDe dakbedekker heeft naar het tuinhuis gekeken en vertelde mij wat hij kon en wilde gaan doen. Aan de hand hiervan heeft hij een offerte gemaakt, zodat ik een indicatie had van de prijs. Als ik het goed wilde doen wist ik dat deze prijs voordelig was.

Omdat ik de offerte goed geprijsd vond is de dakbedekker de volgende dag begonnen. Toen hij begon was ik al enthousiast, omdat het redelijk snel ging. Aan het einde van de dag was hij klaar en kon ik gebruik maken van het tuinhuis.

Met de kwaliteit die is geleverd ben ik heel erg tevreden. Binnenkort moet mijn dak opnieuw worden gedaan en daarvoor ga ik zeker weer gebruik maken van de diensten van Kabalt. Er wordt snel en goed gewerkt en dat allemaal voor een hele scherpe prijs!