The Stylebox maakt het je een stuk eenvoudiger

Wat is de website van The Stylebox toch inspirerend. Het is echt aan aanrader om hier eens een kijkje op te nemen. Waarom? Er zijn toch al zoveel sites waar je woonideeën kunt vinden? Dat klopt, maar hier wordt je als het ware aan de hand meegenomen opzoek naar het geen wat jij zelf graag in huis wilt qua sfeer.

Het is best lastig om de juiste kleuren, meubels en accessoires te combineren. Natuurlijk had ik wel een idee maar ik wist even niet hoe ik dit moest realiseren. Toen kreeg ik van een goede vriendin de link van deze site doorgestuurd. Direct ben ik gaan doorklikken en als snel werd ik gepakt door de teksten die op deze website te vinden zijn.

The Stylebox

Veel bruikbare informatie

The Stylebox legt uit hoe je nu echt het beste meubels en accessoires kunt combineren en hoe je dat moet aanpakken. Hierdoor leerde ik een hoop van lifestyle en begon ik dit erg leuk te vinden om te doen. Al twee vriendinnen om mij heen heb ik deze site aangeraden. Het is gewoon prettig om te weten dat je hier even kunt kijken voordat je beslist wat en hoe je een bepaalde ruimte in huis wilt gaan aanpakken. Daarom mag deze aanrader niet ontbreken op dit blog.

 

The StyleboxThe Stylebox