Dankzij slotenservice Rotterdam een nieuwe slot

De sleutel brak laatst af in de voordeur en ik kon niet meer naar binnen toe. Omdat ik gelukkig mijn mobiele telefoon bij mij had, ging ik opzoek op het internet naar slotenservice Rotterdam. Zo kwam ik al snel op de website terecht van het bedrijf genaamd Slotenmaker KeyExpert. Dit bedrijf heeft een vierentwintig uur service en dat was precies wat ik nodig had. Het was al in de avond en ik besloot om dit bedrijf te bellen om mij te helpen. De medewerker van slotenservice Rotterdam vertelde mij dat hij iemand stuurde en die over dertig minuten bij mij was. Binnen dertig minuten was de medewerker van dit bedrijf inderdaad bij mijn huis. Hij stelde zich netjes voor en ik liet mijn probleem zien. Deze medewerker ging meteen aan de slag en had al snel mijn deur open. Deze medewerker vroeg of die meteen een nieuwe slot mocht plaatsen of dat ik liever een noodslot wilde hebben. Een nieuwe slot heb ik toch nodig en besloot om deze medewerker, van deze onderneming, hem meteen maar te plaatsen. De kosten vielen mij echt mee, die ik moest betalen.

slotenmaker

Een hele goede service

Dankzij de slotenservice in Rotterdam heb ik een goed en mooie slot gekregen. De service is echt super goed en ik ben erg blij dat dit bedrijf snel kon handelen voor mij. Omdat de service zo goed is, heb ik besloten om al mijn sloten te vervangen door Slotenmaker KeyExpert, zodat ik maar een sleutel nodig heb voor al mijn deuren.

service sloten