De beste taxaties in Utrecht

Ben je op zoek naar taxaties Utrecht omdat je een taxatierapport op wilt laten stellen voor de verkoop, de aankoop van een woning of voor een verbouwing of verdeling? Dan ben je bij makelaardij Gusto Casa aan het juiste adres voor ervaren en deskundig taxateurs. 

De voordelen van een taxateur van Gusto Casa 

Je bent voor taxaties Utrecht bij Gusto Casa aan het juiste adres omdat de taxateurs van deze makelaar verder kijken dan enkel het woonoppervlak van de woning. De taxateurs zijn dagelijks werkzaam in Utrecht waardoor zij precies weten wat er speelt in de wijk en zij hierdoor precies weten waarom een woning gelifes d of juist niet geliefd is. Bij een taxatie wordt er ook gekeken naar de bouwkundige staat, de luxe & afwerking en het woonoppervlak van de woning. De taxateurs kunnen hierdoor een erg relitsthe en accurate taxatie opstellen. 

Makelaar Utrecht

Taxeren binnen een radius van 10 of 20 km van de standplaats

Normaal gesproken mag een taxateur tot 10 km van de standplaats van de makelaardij woning taxeren. Dit is in Utrecht echter niet het geval. De taxateurs in utrecht mogen tot 20 km hemelsbrede van de standplaats woning taxeren. Zo mag een taxateur in Utrecht wel in Hilversum en Amersfoort taxeren maar niet andersom. Een taxateur moet ook onafhankelijk zijn waardoor hij niet jouw verkoop of aankoopmakelaar mag zijn. In een overzicht van de NRVT kun je precies zien of de taxateur die jij op het oog hebt ook daadwerkelijk de woning mag taxeren.