De beste tip in de zomer voor in- en rondom het huis!

Met deze hitte kun je er niet omheen. Vliegen, muggen en andere insecten komen ongevraagd je huis binnen. Het gezoem en gekriebel is irritant maar naast dat zijn ze ook nog eens onhygiënisch want ze dragen veel bacteriën bij zich. Reden genoeg om deze goede oplossing te delen met jullie, lees snel verder!

Met een vliegengordijn houd je vliegen en andere vliegende insecten zoals wespen, hommels en bijen eenvoudig en op diervriendelijke wijze buiten de deur. Er is voor elke deur het perfecte vliegengordijn. Bijvoorbeeld voor je achterdeur, schuifpui, keukendeur, balkondeur of caravandeur. En dankzij uitgebreide collecties met verschillende soorten vliegengordijnen, is er voor elke interieurstijl iets wils. Zo kun je thuis of zelfs op de camping ongestoord genieten van zomerse dagen. Zonder vliegen!

Bij Vliegengordijnen expert kun je rekenen op uitstekende kwaliteit en service voor een uitstekende prijs. Er zijn 6 soorten vliegengordijn: hulzen, luxe, kralen, aluminium, kunststof en kattenstaart.

Je soort gordijn gekozen? In de volgende vijf stappen ben je van de vliegen af:

  1. Meet je deuropening op

2. Kies je vliegengordijn

3. Bestel je vliegengordijn

4. Zet je vliegengordijn in elkaar

5. Hang je vliegengordijn op

Als je een mooi vliegengordijn hebt uitgekozen, wil je natuurlijk ook weten hoe je zorgt dat hij perfect past. En hoe je hem in elkaar zet en ophangt, of een kapot onderdeel vervangt. Kijk op Vliegengordijnenexpert.nl voor instructiefilmpjes voor het opmeten, in elkaar zetten, ophangen of opbergen van je vliegengordijn.