De boeidelen moesten vervangen worden

boeidelen
Mooie gevel

We hebben een tijd geleden de gevel laten vervangen en leerden toen wat boeidelen waren. Daarvan mochten we ook nieuwe laten installeren van de huiseigenaar. Ze waren echt aan vervanging toe dus daar zijn we gelijk mee aan de slag gegaan. Gelukkig zien de boeidelen er nu beter uit. We hadden al gauw een bedrijf gevonden die dit voor ons kon doen. Een maand later gingen ze aan de slag en twee dagen later was ons hele huis voorzien van nieuwe boeidelen. We hebben ervoor gezorgd dat de boeidelen dezelfde kleur zouden hebben als onze dakpannen. Daarbij hebben we een witte dakkapel. Daardoor ziet ons huis er nu zoveel mooier uit en is ook de gevel hartstikke schoon. Ik ben erg tevreden met de diensten die geleverd zijn, we hebben er namelijk geen omkijken naar gehad.

boeidelen

Fijne service

NPI heeft ervoor gezorgd dat ons huis beter werd en er veel mooier uit zag. Ik ben zo blij met de service. Ze stonden gelijk voor ons klaar en hebben ons van begin tot eind door het proces begeleid. Het werk was snel gedaan en toen ik de tijdsindicatie kreeg maakte ik me even zorgen. Ik was bang dat het snel maar minder goed zou gebeuren. Daar was gelukkig niets van waar; zo snel als ze gewerkt hebben, zo goed was de kwaliteit ook. Ik krijg nu zoveel complimenten over mijn huis. Heerlijk!

Wat is het eerste dat jij aan je huis zou willen laten verbouwen of veranderen? Ik wil binnenkort ook nog iets aan de keuken gaan laten doen!