Mijn badkamer plafond is eindelijk aangepakt

badkamer plafond

Wie kijkt er naar zijn badkamer plafond?

We wonen al jaren in het zelfde huis, maar nooit heb ik aandacht besteed aan mijn badkamer plafond. Maar zeg nou eerlijk; wie kijkt er naar zijn plafond? Pas wanneer er iets vreemds ontstaat valt het je op. Anders kijk je vrijwel nooit naar boven. Nu dacht ik laatst na over hoe lang dit huis al bestaat. Hij tikt de 50 jaar makkelijk aan, dus is er hier en daar wel eens wat onderhoud nodig. Ik besloot dit jaar eens de badkamer aan te pakken. Na al die jaren is mijn badkamer plafond verbeterd. Toen het eenmaal gedaan was en ik het verschil zag, begreep ik pas hoezeer het nodig was.

badkamer plafond

Verbetering van mijn huis

Door de badkamer te verbeteren is ook mijn huis vooruit gegaan. Omdat ik vaak onderhoud aan het huis laat doen ziet eigenlijk alles er wel netjes uit. Alleen de badkamer liep achter omdat ik er gewoon geen erg in had dat deze aan vervanging toe was. Nu ook de badkamer gedaan is lijkt mijn huis meer een geheel. Het voelt allemaal als een harmonische omgeving en daar voel ik me heel prettig bij! Ik kan het iedereen aanraden: zodra er geld voor iets, repareer je badkamer! Nieuwe tegels, nieuwe gootsteen misschien en een nieuwe douche. En daarbij natuurlijk het badkamer plafond niet te vergeten! Met wat frisse nieuwe plafondplaten heb je al snel een geheel verbeterde uitstraling en dat is erg veel waard voor je gemoedstoestand.