De mooiste muursticker!

Ik zag het overal, en wou er onwijs graag een hebben: een muursticker! Deze stickers zijn voor aan de muur en voor bijvoorbeeld in de slaapkamer. Je kan een muursticker overal ophangen, en er is ontelbaar veel keuze.

plak het zelf 1

Super hip

De muurstickers zijn super hip. Ze zijn tegenwoordig niet meer te missen op een mooie muur. Er is onwijs veel keuze en daarom kan het lastig zijn om er een te kiezen. Omdat ik niet kon kiezen heb ik online een beetje research gedaan om uit te zoeken welke muurstickers ik op welke muur mooi vond. Mijn tante had al een aantal muurstickers in huis waar ik verliefd op geworden was. Ik koos ervoor om er ook een aan te schaffen en ik heb geen moment spijt gehad van mijn aankoop. Mijn huis is weer ontzettend hip en ik kan er weer tegen aan! De muur waar de sticker op zit voelt weer aan als nieuw en het geeft mijn woonkamer een heleplak het zelf 2 andere uitstraling dan voorheen. Het fijne aan de sticker is dat wanneer je die zat bent na een tijdje je de sticker er gewoon af kan halen, en er een andere op kan plakken. Je kan de muur dan natuurlijk ook kaal laten, het is maar net wat je zelf wil. Dat vond ik ook erg leuk aan de stickers. Wanneer je het toch niet leuk vindt, of je vindt het niet de juiste plek in huis kan je de sticker er gewoon weer afhalen.