De voordelen van een droger huren

Huren, leasen en abonnementen zijn een echte trend. Mensen willen wel gebruik maken van apparaten, maar bezit wordt steeds minder belangrijk. Van e-bikes tot koffiemachines: eigenlijk alles is te huur. In deze blog zetten we de voordelen van het huren van een droger op een rijtje.

Voordeel #1: geen grote aanschaf

droger huren

Wanneer je kiest voor het huren van een droger betaal je een relatief klein bedrag per maand. Een wasdroger kost gemiddeld ongeveer 500 euro, een bedrag wat niet iedereen zomaar op zijn of haar bankrekening heeft staan. Het huren van een wasdroger kan al vanaf 24,95 euro per maand. Je kan op deze manier een grote aanschaf doen, voor een klein bedrag per maand.

Voordeel #2: 100% service, 0% zorgen

Wanneer je een droger koopt is er altijd het risico dat het apparaat kapot gaat, of dat je voor onverwachte kosten komt te staan. Bij een droger huren profiteer je van 100% zorgen (er daarmee dus 0% zorgen!). Zo heb je altijd een werkend apparaat een huis, met onbeperkte garantie. Ook komen er naast de abonnementskosten, geen bezorgkosten of installatiekosten bij. Alles is inbegrepen in de maandprijs!

Voordeel #3: de nieuwste A-merken

Wasdrogers van A-merken zoals Bosch, LG en Samsung zijn niet goedkoop in aanschaf. Bij huur heb je de keuze uit de nieuwste wasdrogers van de beste kwaliteit. Deze wasdrogers hebben een goede energielabel en beschikken over de nieuwste functionaliteiten. Na 3/5 tijd van de looptijd van het abonnement mag je de wasdroger inruilen voor een nieuw apparaat.

Voordeel #4: huren van apparaten kan (bijna altijd)

Daarnaast wordt je bij een droger huren niet BKR getoetst. Het gaat namelijk niet om het verlenen van krediet. Wanneer je dus voldoende inkomen hebt, kom je in aanmerking. Wel is er sprake van een kredietwaardigheidstoets, waarbij je wordt gekeken of je het maandelijkse bedrag kan betalen.