Deze klokkenmaker is echt super!

Ik vind het altijd leuk om verschillende tweedehands en vintage markten af te gaan. Lekker rond kijken en opzoek naar iets speciaals. Afgelopen weekend was ik naar een vintage markt geweest. Daar heb ik een super gave klok gekocht. Hij viel mij direct op tussen alle spullen. Het is een grootte ouderwetse klok en hij is nog helemaal gaaf, maar ik zag dat de klok helaas niet meer liep. Desondanks had ik hem toch voor een paar euro op de kop getikt. Ik ben op internet gaan zoeken naar klokkenmaker en toen zag ik dat er een klokkenmaker in Breda zit.

Klok

Mijn klok is gerepareerd en teruggebracht naar de originele staat

Ik heb mijn klok naar Niko van Keep gebracht, een antiek uurwerkmaker in Breda. Toen ik hem de klok overhandigde, zei hij direct dat het een hele bijzondere klok is en hij vroeg waar ik hem gekocht had. Ik vertelde hem dat ik hem voor een paar euro op een vintage markt had gekocht, hij was echt verbaasd en hij zei dat ik er heel zuinig op zou moeten zijn. Hij heeft mijn klok met de grootste zorg bekeken en gerepareerd. Daarnaast heeft hij ook restauratiewerkzaamheden uitgevoerd waardoor hij de klok weer heeft teruggebracht naar de originele staat. De wijzerplaat was namelijk overgeschilderd.

klokken

Inmiddels hangt mijn klok in huis, hij heeft een mooie plek gekregen in de woonkamer en het is een echte eyecather. Hij loopt nu weer super goed dankzij de klokkenmaker Niko van Keep uit Breda. Hij verkoopt zelf ook klokken, hieronder een foto van zijn winkel.

winkel