Tip: interieur Hilversum

Wij wonen nog niet heel lang in dit huis, wij hebben het ingericht met wat bij elkaar geraapte spulletjes. Het geld was immers op na het kopen van dit huis. Nu hadden we weer wat gespaard en zouden we graag de huidige inrichting gaan veranderen. Het staat nu ongeveer een jaar zo en in de tussentijd hebben wij eigenlijk nooit echt iets veranderd. Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Wij willen graag meer sfeer in huis creëren, zodat het huis ook echt gaat aanvoelen als ons huis. Dus ik ben eens gaan kijken op het internet naar interieur Hilversum en al snel kwam ik bij colors@home terecht.

Logo

Ideeën opdoen, dat doe je in deze winkel

Op een vrije regenachtige zaterdag zijn wij naar de woonwinkel in Huizen gereden. Het is een gigantische winkel en ze verkopen er werkelijk waar echt alles! Vloerbedekking, raamdecoraties, behang noem maar op. Je kan in de winkel ook super goed ideeën opdoen, wij zelf hadden nog geen idee hoe we alles graag zouden hebben, maar dat werd steeds duidelijker naarmate wij langer in de winkel waren. Het is bijzonder hoe ze bepaalde sferen kunnen creëren.

Vloerkleed

Wij hebben een nieuwe bank, gordijnen en vloerkleed gekocht. Het is vandaag thuis bezorgd, ze leveren echt super snel. Wij hebben gelijk alles neergezet en opgehangen en het is echt ongelofelijk hoe je huis kan veranderen door middel van een paar aanpassingen. Ons huis ziet er stukken gezelliger uit! Wil jij ook nieuw interieur  kopen in Hilversum, dan is deze winkel een echte aanrader.

Bank