Dit meubilair mag niet ontbreken in je woning!

Er zijn natuurlijk veel trends op het gebied woning. Elk jaar veranderen er weer dingen. Natuurlijk is het bij meubilair heel belangrijk dat het wat jaartjes mee gaat. Daarnaast moet het meubilair niet heel trendgevoelig zijn. Wat wordt daarmee bedoeld? Hier wordt mee bedoeld dat als je een meubel koopt, dan het over 10 jaar gek staat in je inrichting. Nu zul je denken: Hoe kun je nu weten wat er over 10 jaar in is? Dan weet je inderdaad niet. Maar door niet met elke trend mee te gaan en te kiezen voor een inrichting die ‘safe’ is en eigen voelt voorkom je dat je over 10 jaar ontevreden bent met je inrichting. Lees hier meer over meubilair waar je lang plezier aan kunt beleven!

Een kast op maat

Er zitten veel voordelen verbonden aan een kast op maat. Een kast op maat neemt zoveel ruimte in als jij wilt. Als jij wilt dat een kast de hele muur in beslag mag nemen, dan kun je hiervoor kiezen. Als je een kleinere kast wilt, dan is dit ook mogelijk. Het voordeel van een kast op maat is dat jij bepaalt hoe de kast er uit komt te zien,.Je hebt invloed op de indeling van de kast, het kastinterieur en ook kun je kast afmaken met lades, hangstangen en talloze accessoires. 

Boekenkast

Nu zul je wel denken valt een boekenkast onder meubilair? Een boekenkast is een wezenlijk onderdeel van interieur. Het zorgt ook voor gespreksstof als er gasten op bezoek zijn. Een boekenkast zorgt voor veel sfeer. Eigenlijk kan een woonkamer niet zonder een boekenkast. In de woonkamer wordt namelijk het meest gelezen, gevolgd door de slaapkamer. Het is dus ideaal om een boekenkast te hebben staan in de woonkamer. Als je dat niet hebt, dan pak je minder een snel een boek om te lezen. 

Een hoekbank

Als je een hoekbank hebt staan in je woonkamer, dan maak je optimaal gebruik van de kamer. Je hebt namelijk meer zitplekken. Ook staat een hoekbank mooi in de kamer. Het geeft het gevoel dat de kamer groter lijkt. Neem eens een kijkje bij Hubo Kampen.