Droogloopmat kopen

Houd je vloer schoon en droog met een stevige droogloopmat. Extra veilig zijn droogloopmatten met een rubberen antislip laag. Een mooie droogloopmat draagt bovendien bij aan een geschikte entree in een ruimte.

Waar koop ik een droogloopmat?

Superwoonwinkel verkoopt droogloopmatten van polyester, van polypropyleen en van polyamide en daarnaast hebben ze een ruime keuze in kleur en formaat. Ook kan je ervoor kiezen om een droogloopmat precies op maat te laten maken. De prijzen van de droogloopmatten variëren zo tussen de tussen de 6 euro en 37 euro.

droogloopmat kopen

Welke droogloopmat is de juiste keuze?

Dit hangt vooral af van de intensiteit van het gebruik en dat hangt af weer af van het soort ruimte waarvoor je de droogloopmat nodig hebt. Is het bijvoorbeeld een fabriek, een kantoor of een particuliere woning? Dat maakt nogal verschil in gebruik.

Belangrijk is het dan om te letten op de hoeveelheid wateropname. Vaak staat dat op de website erbij vermeld. Hoe meer hoe beter.

Wasbare droogloopmatten

Is de droogloopmat wasbaar of niet? Kleinere droogloopmatten (tot een formaat van 85 bij 150 cm) kan je nog wel in een huishoudwasmachine wassen, maar grotere matten niet. Op de website staat het erbij vermeld als de mat machine wasbaar is.

Een droogloopmat op maat

Op de website kan je precies aangeven welke maten je precies wenst en welke vorm je wilt. Ga naar droogloopmatten en zet het vinkje ‘Op maat’ (links onder specificaties) aan. Kies je kleur, klik op de gewenste mat en kies de vorm. Vul nu de maten in, in centimeters en klaar. Zo simpel is het.

droogloopmat kopen

Informatie en advies?

Voor informatie en advies bel de klantenservice (085-0471624), stuur een e-mail (klantenservice@superwoonwinkel.nl) of maak gebruik van het contactformulier).