Een eyecatcher voor je tuin

Vaak zijn bepaalde bloemen of bomen de eyecatcher van iemands tuin maar heb je er ooit aan gedacht om een decoratie gemaakt van cortenstaal te plaatsen? Cortenstaal A+Concepts heeft meerdere producten gemaakt van cortenstaal voor al je tuin wensen. Ongeacht hoe groot je tuin is, producten kunnen op maat gemaakt worden. We helpen je graag met het realiseren van een mooie tuin waar je in de zomermaanden, maar ook de wintermaanden van kan genieten zonder al te veel zorgen. 

Dus of je voor de cortenstalen plantenbakken gaat of tuinhaarden kiest, jij kan je tuin decoreren zoals jij het wilt. Doe eens gek en decoreer je hele tuin met cortenstaal! 

cortenstaal kunst

Dit is waarom cortenstaal prachtig is

Cortenstaal heeft vele voordelen. Het staal is gemaakt uit ijzer in combinatie met koper, fosfor, nikkel, chroom en silicium. Door dit te combineren komt er een roestige kleur uit voort dat helemaal in is vandaag de dag. Niet alleen geeft het een stoere uitstraling, maar het gaat ook erg lang mee. 

Het product is duurzaam en als je er genoeg van hebt hoef je je geen zorgen te maken want het is 100% recyclebaar. Zo heb jij een mooie tuin en zet je je in voor het milieu. Ongeacht wat de reden is voor je aankoop, cortenstaal bied je vele voordelen.