Een pvc klikvloer visgraat is een mooie toevoeging voor je huis

Lees over de PVC klikvloer waar je leuke effecten mee kan verkrijgen. De vloer is geluid dempend, degelijk, makkelijk te onderhouden, en tijdloos. Voor de lage prijs van vijf tot zes tientjes per vierkante meter heb jij zo’n vloer thuis.

Gerookt eiken is prachtig

Laminaat was altijd al in verschillende kleurentinten te verkrijgen. Dit geldt ook voor PVC laminaat, en daarbinnen heb je dat gerookt eiken. In het intro staat al over een tijdloze vloer, misschien is gerookt eiken daar een goed voorbeeld van? Een andere keuze is hoe wil je het leggen, net zoals een planken vloer in de lengterichting van de ruimte? Het geeft weer een ander effect dan de PVC klikvloer visgraat. In ieder geval is het eenvoudig om een ruimte optisch wat groter, of specifiek breder, te laten lijken. Als je dan ook nog kiest voor gerookt eiken in een kleurentint, schep jij die sfeer dat je huis gelijk jouw thuis is.

PVC klikvloer visgraat

Het meeste werk is de kamer leegruimen

In principe moet je bij vloeren leggen altijd streven naar een goede ondervloer. Bij de PVC klikvloer is hierin wat speling, als de ondervloer niet precies vlak is, dan kun je toch de vloer netjes leggen. Het leggen gaat dan ook snel en eenvoudig, op YouTube staan wat voorbeelden. Het leggen gaat ook schoon, bij laminaat van MDF komt er zaagsel vrij, bij PVC laminaat niet. Hierdoor kun je stellen de kamer leegruimen om een nieuwe vloer te leggen het meeste werk is. Als dat achter de rug is, kan meestal zonder aanpassingen aan de ondervloer de nieuwe vloer erin, en dit alles lukt in één dag. Mocht je niet zo’n klusser zijn, er zijn bedrijfjes die bij je thuis een PVC klikvloer visgraat kunnen komen leggen, en de prijzen vallen mee. Soms kost het laten leggen slechts tien euro per vierkante meter meer dan zelf doen. Voor de rest heeft een PVC klikvloer alle voordelen. Vooral dat demping weer terug is gekomen is prettig, want dat maakt de vloer ook geschikt voor de slaapkamers op de bovenverdieping.