Mooi klepraam bestellen

Het bekende klepraam dat je al zo vaak open en dicht hebt gemaakt is, werkt niet meer naar behoren en is aan vervanging toe. Dit praktische raampje wil je niet missen. Online op zoek naar een nieuw exemplaar. Ramenfabriek Op ‘t Hoog biedt je diverse uitvoeringen aan, bekijk de website voor inspiratie. De standaard ramen scharnieren aan de bovenkant en aan de onderkant zitten een zogenaamde uitzet pomp en een raamkruk.

Dit zorgt ervoor dat een dergelijk raam/raampje het politiekeurmerk waardig is. Ga je meer kozijnen vervangen of overweeg je dat voor de toekomst, haal je inspiratie uit de website. Bekijk de profielen met veel aandacht voor de beste isolatie, de schuine of rechte verbindingen (wat vind jij het mooist?) en het leukste werkje is de kleur kiezen.

Klepraam vervangen

Is het klepraam aan vervanging toe? Laat deze klus niet op het lijstje achterstallig onderhoud komen. Het is belangrijk dat deuren en ramen naar behoren werken, dicht en open kunnen, zonder inbraakgevoelig te zijn. Wacht niet langer, maar bestel een degelijk raam bij de Ramenfabriek Op ’t Hoog. Je bent verzekerd van goede kwaliteit en van een duurzaam product met goed hang- sluitwerk.

De aanbieder geeft 10 garantie op haar producten: kunststof kozijnen, deuren, schuifpuien, een dakkapel, erkers, lichtstraten, dakvensters en lichtkoepels, die in eigen beheer worden gemaakt. De montage van kozijnen en klepramen wordt door ervaren medewerkers keurig uitgevoerd en dat zorgt voor een langere levensduur, een fraaie uitstraling en comfort in huis.