Een strak interieur vol met design dankzij een rookglas deur

Als je je interieur op een strakke en moderne manier wilt vormgeven, dan is het vaak een goed idee om een beetje buiten de lijntjes te kleuren. Modern en postmodern vind je immers niet echt binnen de lijntjes, want dan is het al snel traditioneel of klassiek. Tegelijkertijd kun je wel een moderne stijl hanteren en in die zin wel binnen de moderne lijntjes kleuren. Je zou kunnen zeggen dat het buiten de lijntjes kleuren vanuit een modern oogpunt tegelijkertijd een vorm van binnen de lijntjes kleuren is. Een goed voorbeeld is de keuze voor het type deur in je moderne interieur. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een rookglas deur van schuifdeurexpert.nl. Dit is een type deur dat heel erg afwijkt van de meer traditionele kunststof of houten deur. In die zin is een glazen deur best wel alternatief. Maar vanuit een modern design perspectief is een rookglas deur een uiterst logische keuze. Het is dan ook maar net welk perspectief je inneemt. Een glazen deur is in ieder geval een goede keuze, want het brengt meteen enorm veel design naar je woning. Waar de meer traditionele deuren vooral praktisch zijn, is een rookglas deur juist ook een esthetisch object. Het mooie van rookglas is dat dit net wat meer gekleurd is. De rookglas deur is daardoor bij daglicht gewoon transparant, maar als het wat donkerder wordt, dan wordt het artificiële licht juist meer gespiegeld. Dat betekent dat het rookglas zelf ook nog eens zorgt voor een wisselende uitstraling. Je hebt dan een rookglas deur in een robuust stalen frame die daardoor sowieso al een flinke stempel op je interieur drukt. Maar het rookglas zorgt er ook nog eens voor dat de uitstraling van de deur verandert naarmate de lichtinval verandert. In die zin is een rookglas deur een deur die eigenlijk nooit kan vervelen. Mocht je nieuwsgierig zijn naar de mogelijkheden met dit type deur, dan kun je alvast een kijkje nemen op de website van schuifdeurexpert.nl. Hier zie je meteen wat je zoal kunt verwachten van deze deur. Je ziet via de foto’s ook gelijk wat voor een uitstraling een rookglas deur heeft. Je kunt foto’s bekijken van de losse deur zonder context, maar je kunt ook een impressie krijgen via de foto’s van glazen deuren die reeds in een interieur zijn geplaatst. Via zulke foto’s met context kun je goed zien hoe zulke glazen deuren eruit springen in modern interieurs. 

Bestel de rookglas deur van je keuze via schuifdeurexpert.nl

Als je een rookglas deur wilt plaatsen in je woning, dan kun je een beroep doen op schuifdeurexpert.nl. Via deze winkel kun je de materialen bestellen, zodat jij in je woning hele mooie glazen deuren kunt plaatsen. Zoals gezegd kun je via de site ook alvast een impressie opdoen voor wat betreft de stijl en uitstraling die ontstaat na het plaatsen van glazen deuren. 

Neem contact op voor meer informatie

Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, dan kun je altijd contact opnemen met schuifdeurexpert.nl. Je kunt dan vragen stellen over zaken als: 

  • Levering
  • Montage
  • Garantie