Geef uw woning een stijlvolle uitstraling met een betonlook vloer

Als u op zoek bent naar een praktische, strakke vloer, dan is een betonlook vloer een goede optie. Deze geeft uw woning of bedrijfspand een stijlvolle uitstraling en past perfect bij een modern interieur. Een betonvloer sluit naadloos aan de rest van uw interieur. Hierdoor creëert u eenheid in uw woning.

Een betonlook vloer heeft een strakke en minimalistische uitstraling. Door de mengeling van diverse kleurtinten geeft dit naadloze vloersysteem een prachtig effect in elke ruimte. Deze populaire vloer ziet u dan ook veel terug in winkels, woningen, bedrijfspanden en kantoren.

Een warme, comfortabele vloer

Een betonlook vloer is een gietvloer, welke is gemaakt van kunststof. Hierdoor voelt de vloer niet koud, maar lekker warm en comfortabel aan. Het grote voordeel van deze kunststof vloer is, dat u deze heel eenvoudig kunt onderhouden en schoonmaken. Verder is de vloer vochtbestendig en prima te combineren met vloerverwarming. U profiteert dan van nog meer warmte en comfort.

Zelf uw betonlook vloer samenstellen

Vaak kunt u een betonlook vloer samenstellen zoals u dat wilt. Zo heeft u de keuze uit tientallen betonkleuren. Uw nieuwe vloer sluit dan volledig aan op uw interieur. Ook wat betreft de afwerking heeft u vaak een ruime keuze. Deze kan op diverse manieren worden afgewerkt. Als u een bedrijf heeft, kunt u uw huisstijl of logo erin laten verwerken. Een vloerenspecialist biedt u vaak nog tientallen mogelijkheden. Zo kunt u kiezen voor een betonlook vloer met extra geluidsdemping, glans, een antislip laag of een bepaalde oppervlaktestructuur.