Koop jouw olijfboom op www.mypalmshop.nl

Olijfbomen zijn vaak te groot voor reguliere auto’s, daarom is het ideaal dat ze te bestellen zijn op www.mypalmshop.nl. Olijven worden vaak geassocieerd met het Middellandse Zeegebied, maar ze kunnen ook prima in het Nederlandse klimaat groeien. Ze herstellen zichzelf snel na lichte vorst en zullen het dus bijna het hele jaar door goed doen. 

De verzorging van een olijfboom

www.mypalmshop.nl
Op www.mypalmshop.nl verkopen ze naast de olijfboom zelf ook verzorging voor de olijfboom. Hierdoor kun je nog langer van je olijf genieten. Ze staan graag op een zonnige plek in de tuin met het liefst een doorlatende zanderige kleigrond. Als de grond te nat is en niet goed water doorlaat zal de olijf zogenaamde “natte voeten” krijgen, waardoor wortelrot kan optreden en de boom het uiteindelijk niet zal overleven. Als hij in een pot staat is het belangrijk om te zorgen dat het overtollige water weg kan stromen en is het aan te raden om onderin de pot scherven of korrels te leggen die ook water opnemen. Het product wat My Palm Shop verkoopt zorgt voor smaakvolle olijven en is als het ware bijvoeding voor de boom. www.mypalmshop.nl

Verschillende maten

De bomen groeien erg langzaam en daarom willen de meeste mensen graag een boom kopen die al een stukje groter is. Het is erg handig dat je bij My Palm Shop verschillende formaten kunt kopen. Wil je toch zelf de hele boom laten opgroeien, dan kun je gaan voor eentje met een hoogte van 30-40 cm. Dit is nog een kleintje en daarom is dit ook de goedkoopste optie. Hoe groter de olijfboom, hoe duurder hij is. De grootste die verkocht wordt is maar liefst 3 meter groot.