Gelaagd glas bestellen?

Heb je al eens van gelaagd glas gehoord? Deze glassoort heeft diverse voordelen. Benieuwd wat deze voordelen zijn en waar je gelaagd glas op maat kunt laten bestellen? En wat het precies inhoudt? In deze blog beantwoorden we deze vragen, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Waarom gelaagd glas bestellen?

Gelaagd glas staat ook wel voor veiligheidsglas. Dit is ideaal om toe te passen in een deur of een schuifpui. Het heeft een beschermende factor waardoor het glas bij een breuk nog steeds één geheel blijft. Hierdoor ontstaan er geen gevaarlijke schreven en losse stukken glas. Op deze manier wordt letselrisisco in grote mate verkleint. Hierdoor is het een goed idee om te kiezen voor gelaagd glas.

Mogelijkheden gelaagd glas

Als je op zoek bent naar gelaagd glas dan raden we je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. In de online shop van deze glasspecialist kun je gelaagd glas op maat bestellen. Gelaagd glas wordt in principe onbewerkt geleverd. Het is mogelijk om de randen van het glas vooraf te laten bewerken. Deze voorkeur kun je aangeven tijdens het bestelproces. Hier heb je tevens de mogelijkheid voor het selecteren van een bepaald model, bijvoorbeeld met of zonder schuine zijden. Daarbij geldt dat afhankelijk van de samenstelling en dikte van de glasplaat het te gebruiken als letselveilig glas, doorvalveilig glas, inbraak werend glas en zelfs als kogelwerend glas.

Meer weten?

Het kan voorkomen dat je meer wilt weten over het bestellen van gelaagd glas. Ben je bijvoorbeeld benieuwd naar de gelaagd glas prijs per m2? Of heb je advies op maat nodig bij het kopen van gelaagd glas op maat? Bezoek dan de website van GlasGigant en neem contact op met de klantenservice. De specialisten van GlasGigant staan maar al te graag voor je klaar en helpen je bij het maken van een juiste keuze.