Gezocht op Schildersbedrijf Voorschoten

schilder-300x95Voor onze verhuizing moest er nog erg veel gebeuren in het nieuwe huis, niet alleen van binnen maar ook van buiten moest het opgeknapt worden. Door de stress en chaos van de hele verhuizing wisten we maar niet waar we zoeken moesten naar een goed schildersbedrijf, het heeft weken gekost tot we eindelijk iets gevonden hadden. We kregen een tip van de nieuwe buren die ons vertelde dat zij zo goed geholpen zijn met hun schilderwerk door het Schildersbedrijf Voorschoten. Ik heb ze diezelfde dag nog opgezocht op het internet om even te kijken wat voor een werk hun verrichten.

Afspraak maken

We waren erg onder de indruk van het Schildersbedrijf Voorschoten na dat wij ze opgezocht hadden op het internet, we besloten ze meteen op te bellen om een afspraak te maken. Op de afspraak kwamen ze kijken wat er allemaal moest gebeuren in en om het huis heen zo dat zij goed konden inschatten hoelang ze ongeveer nodig hadden voor de hele klus en hoeveel het ongeveer zou gaan kosten. Uiteindelijk hebben we een start kunnen maken met de klus en is het bedrijf begonnen met het schilderwerk om het huis heen.

Gegarandeerde kwaliteit

Na dat ze eenmaal begonnen waren met de klus konden we al meteen zien hoe ervaren ze waren, alles werd zo goed meegenomen en ze deden het werk echt super. We hebben nooit iets te klagen gehad en ze hielden zich altijd goed aan de afspraken. We kunnen iedereen gegarandeerde kwaliteit verzekeren wanneer ze ook bij dit schildersbedrijf een klus willen opnemen.schilderwerken_2