Gras van hoge kwaliteit

Ben je er ook een beetje moe van dat je ieder jaar tegen beter weten in je grasveld weer in moet zaaien? Je blijft maar kampen met kale plekken, en om nu te spreken van een grasveld wat mooi vlak is kun je ook niet zeggen. Met kunstgras Gras en Groen heb je wel dat prachtige gazon wat mooi vlak is, en waar je geen kale plekken hebt. Geschikt om kinderen op te laten spelen, of zonder plekken te krijgen speeltoestellen of een trampoline neer kunt zetten.

kunstgras Gras en Groen

Kies voor de soort die je mooi vindt

Met kunstgras Gras en Groen zit je niet aan een bepaalde grassoort vast, aan de hand van hoe jij je tuin eruit wil laten zien kies je een van de soorten die er zijn. Vind je het moeilijk om een soort te kiezen in de webshop, dan is het ook mogelijk om in de showtuin van gras en groen te kijken. In de tuin zie je alle soorten gras liggen, en heb je direct een idee hoe het in jouw tuin zal liggen. Natuurlijk kun je ook direct als je vragen hebt deze aan de medewerkers stellen, en heb je direct een beeld over de kosten.

Kind en diervriendelijk

Vaak zijn mensen bang dat kunstgras niet gezond is voor kinderen om erop te spelen, kunstgras Gras en Groen is zowel veilig voor kinderen als voor dieren. Met een gerust hart kun je de kinderen erop laten spelen, en de hond er op laten snuffelen. Het gras is gefabriceerd in Nederland, en is van hoge kwaliteit en voldoet aan alle eisen.