Green Egg, de ultieme BBQ ervaring!

De Green Egg, ook wel de Big Green Egg genoemd, is een bijzondere barbecue met diverse accessoires waarmee u een heerlijke zomerse dagen kunt beleven! Een Green Egg kan in geen tuin gemist worden en is een echte eye catcher! Ziet u het al voor zich? Heerlijke middagen die overlopen in gezellige avonden met familie en vrienden rondom de Green Egg? Genietend van een stukje vlees en een koud drankje! Maar wat dacht u van een gezellige winter barbecue? Ook in de wintermaanden kunt u genieten van een Green Egg van het Luxe Buiten Leven! U kan met een Green Egg niet alleen barbecue’en maar ook bakken of grillen. Heerlijke gerechten worden bereid op een Green Egg van Het Luxe Buiten Leven. U kunt bij Het Luxe Buitenleven diverse verschillende modellen vinden. Van groot tot klein, voor iedereen is er een geschikte Green Egg! Het Luxe Buiten Leven is een officieel en erkend dealer van een Green Egg. 

green egg

Vele mogelijkheden met een Green Egg

Door gebruik te maken van een Green Egg maakt u de heerlijkste gerechten en voor iets wat wils! U kunt eindeloos variëren met vis en vlees maar u kunt ook aardappeltjes bakken of grillen op de Green Egg. Door verschillende accessoires toe te voegen kunt u uw Green Egg steeds verder uitbreiden en hierdoor de lekkerste gerechten bereiden. De Green Egg staat bekend als een doordachte barbecue met veel mogelijkheden. De Green Egg is gemaakt van keramiek. Deze keramiek is oorspronkelijk voor NASA-doeleinden ontwikkeld en is daardoor extreem isolerend en warmte weerkaatsend. Deze keramieksoort zorgt ervoor dat er tijdens een kooktechniek warmtegolven ontstaan die zorgen voor een verfijnde smaak. Daarnaast zorgt de extreem isolerende barbecue ervoor dat de temperatuur binnen de Green Egg nauwkeurig kan worden afgesteld. Als u in de winter uw Green Egg wilt gebruiken is dit geen enkel probleem! De temperatuur buiten de barbecue heeft geen invloed op het kookproces.

green egg

Green Egg aanschaffen

Heeft u altijd al gedroomd van een Green Egg? Dan is dit eindelijk uw kans! Bij Het Luxe Buiten Leven bent u aan het juiste adres voor het verkrijgen van een prachtige Green Egg barbecue. Bij Het Luxe Buiten Leven vindt u een ruime showroom, waar u de verschillende modellen kunt bewonderen. Naast de grote collectie van de Green Egg’s vindt u ook een ruime keuze in diverse Kamado bbq, de Kamado Joe, Green Egg BBQ, een Kamado grill en verschillende keramische bbq’s. De keuze is een reuze bij Het Luxe Buiten Leven in Dussen.