Het belang van een kluis kopen

Een kluis kent natuurlijk iedereen, maar tegenwoordig hebben steeds minder mensen een kluis in huis of op kantoor. In deze digitale tijd van contactloos betalen, tikkies en crypto valuta hebben de meeste mensen natuurlijk bijna geen contant geld meer, dus waarom dan een kluis kopen? In deze blog zullen we vertellen waarom een kluis kopen nou zo belangrijk is.

Contant geld wordt steeds minder thuis opgeborgen, dus je zou denken dat inbrekers steeds minder te stelen hebben en het daarom niet meer proberen. Dit is helaas niet waar, het aantal inbraken in Nederland blijft stijgen. Inbrekers zijn natuurlijk uit op sieraden, maar zijn nog veel meer uit op alle elektronische apparaten die we tegenwoordig thuis en op kantoor hebben liggen. Laptops, spelcomputers, tablet en smartphones neem je erg gemakkelijk mee en zijn ook snel verhandelbaar. Berg deze apparaten daarom s ‘nachts veilig op in een inbraakwerende, brandwerende of laptopsafe.

Daarnaast zijn er nog bezittingen die niet zo snel gestolen zullen worden maar die je voor geen goud kwijt zou willen raken. Je moet er toch niet aan denken dat alle fotoboeken of trouwboekjes verloren gaan in een brand of door bijvoorbeeld waterschade. Een kluis kopen voor spullen met emotionele waarde is daarom misschien nog wel belangrijker. Of dit nou documenten zijn die bij je thuis liggen of op kantoor, berg ze veilig op in een kluis!

Zoals je ziet is een kluis kopen in de tijd van contactloos betalen, cryptovaluta en tikkies nog erg belangrijk. Better be safe than sorry en koop een kluis voor dat het te laat is!