Het fijne idee van elektrische garagedeuren

Advertentie3-e1439275917459Sinds kort hebben wij iets nieuws thuis namelijk elektrische garagedeuren. We hadden het er al een tijdje over om dit te laten installeren want we werden er moe van om elke keer de auto in en uit te moeten stappen om de deur van de garagepoort open te doen. Natuurlijk konden we dit niet meteen doen want we moesten eerst alles laten berekenen zo dat alles goed op maat gemaakt kon worden. We kwamen terecht bij een bedrijf via onze buren die ook door dit bedrijf ook hun deuren hadden laten plaatsen, we gingen langs voor een offerte en binnen een mum van tijd stonden we weer buiten met een contract.

Super fijn en geen spijt

Na dat we de offerte hadden laten maken kwamen we er al vrij snel achter dat we dit veel eerder hadden moeten doen, het was nu nog een kwestie van wachten tot het geplaatst werd en dan konden we er snel gebruik van gaan maken. Toen het eenmaal zover was en de elektrische garagedeuren erin zaten merkten we elke dag weer opnieuw hoe fijn het wel niet is en gemakkelijk voor jezelf, we hebben nog steeds geen moment spijt gehad en dat gaat ook zeker weten niet gebeuren we zijn er dol blij mee.

Aanrader

Er zijn meer mensen die net als ons dit probleem hebben, dat ze geen zin meer hebben elke keer de auto in en uit te moeten stappen voor de deuren open te doen. Gelukkig is dit een super oplossing en kun ook jij er snel van genieten bij jouw woning!afbeelding-rechterkolom