Op zoek naar een vloerkleed voor de babykamer

Een geboorte in de familie en dus mocht ik op zoek naar een leuk cadeau. Elke baby heeft een babykamer nodig, dus waarom niet iets leuk en origineel om de kamer in te richten. En dus startte ik mijn zoektocht naar een vloerkleed voor de babykamer.

Waar vind ik een origineel vloerkleed voor de babykamer ?

Ik besloot om mijn zoektocht online te starten. Al snel kwam ik op de webshop van Onlinespeelkleed terecht. Ze hebben er een mooie keuze aan originele en betaalbare vloerkleden voor de babykamer . Een vloerkleed in de vorm van een schattige teddybeer, met de afbeelding van een leuke hond of gewoon eentje met veel kleuren. Het voordeel van online shoppen is dat je in enkele minuten tientallen vloerkleden kan bekijken. Uiteindelijk heb ik een origineel vloerkleed in de vorm van een teddybeer gevonden. In enkele klikken was het besteld en na twee dagen werd het thuis geleverd. Nu op babybezoek en er iemand heel gelukkig mee maken.192f57ed-41cc-4fa1-af93-11f749dbc551

Roze of blauw vloerkleed

Voor de inrichting van de babykamer voor een meisje worden dikwijls zachte roze kleuren gebruikt voor het behang, de gordijnen, een vloerkleed,… Het brengt een warme en gezellige sfeer in de kamer. Voor jongens wordt nog steeds overwegend blauw gebruikt als inspiratiekleur voor de kamer van de baby.

Voordelen van een vloerkleed voor de babykamer

Een goed vloerkleed met antislip achterzijde is veilig voor baby’s en peuters en zijn daarom beter dan een harde vloer. In tegenstelling tot een aantal overtuigingen heeft een vloerkleed een positief effect op het aantal allergenen in de lucht. Van Vloerkleedvezels is immers bewezen dat ze stof en allergenen vasthouden en ze geven dit pas terug vrij bij het stofzuigen. Een goede reiniging en het regelmatig stofzuigen zijn dus wel aan te raden, zelfs indien uw kind een hogere gevoeligheid heeft.