Het hele jaar door je gewassen rooien met een professionele tuinkas

four_seasons_22_dubbel_3Het hele jaar door je gewassen rooien met een professionele tuinkas

Elke paar jaar krijg ik weer een nieuwe hobby, of obsessie kun je het misschien wel beter noemen. Mijn interesses verschuiven en ik ga me helemaal verdiepen in een onderwerp. Hiervoor verzamelde ik antiek, maar tegenwoordig stort ik me helemaal op het tuinieren. Ik ben nooit zo bezig geweest met de tuin maar nu vind ik het heerlijk. Zojuist heb ik een tuinkas aangeschaft, gewoon via het internet. Je hebt al een tuinkas voor iets meer dan 200 euro en daar ben ik maar mee begonnen. Ook zijn er natuurlijk grotere en professionelere tuinkassen te verkrijgen, en die zijn in prijs dan ook wel wat hoger, maar dat vind ik tot op heden nog lang niet nodig. Ik heb mijn tuinkas omdat ik er verschillende gewassen in wil verbouwen. Ik vind het fantastisch hoe goed het in een kas floreert en wil het dan ook de hele tijd blijven doen. Volgens mij is het hebben van een tuinkas gewoon hartstikke leuk. Je bent niet alleen gebonden aan het seizoen, je kunt het hele jaar door tuinieren en je gewassen rooien en dat is wel zo leuk.