Praktische oplossing met de plastic opbergboxen

30.08.13Praktische oplossing met de plastic opbergboxen

Mijn vriend en ik hebben elkaar een jaar of vijf leren kennen toen we nog studeerden. We werden samen met twee anderen op een project gezet en merkten echt dat we naar elkaar toe trokken, en de anderen hebben dat ook gemerkt. Er was eigenlijk geen ontkomen aan en we zijn inmiddels al vijf jaar samen en nog steeds gek op elkaar. Het leuke is dat we zoveel gemeen hebben, niet alleen ons interessegebied, wat zich al uitte door onze overeenkomende keuze voor de opleiding, maar ook ons karakter. Dat wil zeggen, op de meeste punten dan. Er zijn natuurlijk ook wel wat dingen waar wij ons genadeloos aan kunnen ergeren bij elkaar, dat lijkt me haast onvermijdelijk. Je moet gewoon aan elkaar lenen wennen en dit soort dingen kun je misschien maar beter gewoon zoveel mogelijk uit de weg gaan. Het heeft echt geen zin de hele tijd om dezelfde dingen ruzie te gaan zitten maken, daar heb je alleen jezelf mee. Ik heb geleerd heel duidelijk te zeggen wat me niet zint, en dat gewoon een keer te zeggen en niet eindeloos te blijven herhalen. En natuurlijk door oplossingen te zoeken. Zo heb ik de plastic opbergboxen geïntroduceerd hier in huis. Ik werd werkelijk gék van mijn vriend’s talent voor troep maken en dus heb ik enkele plastic opbergboxen waar hij nu trouw zijn rommel in gooit om het later op een rustig moment pas uit te gaan zoeken. Een praktische oplossing dus waarmee grotere problemen zijn voorkomen!