Het plakken van led strips

LEDstrip XL

 

Ben je op zoek naar led strips, dan ben je op de website van LEDStrip XL helemaal aan het juiste adres, zoveel is mij duidelijk geworden. Een vriend van mij wees me op deze website, een die ik anders helemaal niet had gevonden omdat ik überhaupt nooit op het idee van het plaatsen van led strips was gekomen. Hij is het die me in het verleden wel voor meer dingen geïnspireerd heeft, omdat hij een heel origineel interieur heeft. Als er iemand speels is met zijn inrichting, dan is hij het wel. Dat wil overigens niet zeggen dat ik, door de jaren heen, alles even goed kon waarderen – maar ik kan het niet nalaten te zeggen dat hij op veel gebieden zeker een inspiratiebron is geweest. Nu ik mijn eigen huis gekocht heb en dat aan het verbouwen en aan het aankleden ben, is de tijd er gekomen om daadwerkelijk eens goed na te denken over wat nu werkelijk mijn stijl is, hoe ik het liefst woon. Bij de huurhuizen die ik in het verleden had, was het toch in het gros van de situaties zo dat je een beetje meeging in wat er op je pad kwam, je richtte een huis in elk geval niet volledig naar je eigen zin in aangezien je er toch ook niet al teveel geld in wilde steken. Teveel veranderen naar je eigen zin in een huurwoning heeft op die manier weinig zin omdat je er uiteindelijk niets voor terugkrijgt – behalve dan natuurlijk de tijd die je er zelf met alle plezier hebt gewoond. Echter, met een koophuis is dat natuurlijk toch een wereld van verschil, aangezien je echt investeert in de toekomst, in jezelf. In dit geval wilde ik echt heel graag een bar in de woonkamer hebben dus die heb ik er zelf gebouwd. Om het effect nog eens te vergroten besloot ik er led strips onder te plakken. Bekijk website