Niet alleen het underlayment besteld

C132301824412202FPNiet alleen het underlayment besteld

 

Mocht je naar goed underlayment op zoek zijn, dan zou ik het je aanraden eens te beginnen met een kijkje te nemen op de website van Pont Meyer. Ik ken deze website al heel lang en heb er door de jaren heen diverse dingen besteld, die allemaal een uitstekende prijs en kwaliteit verhouding hadden. Door mijn tevredenheid met deze keten was dit de eerste plek waar ik nu ook weer keek voor de materialen die ik nodig had bij de verbouwing. Recentelijk heb ik een huis aangeschaft, een oud landhuis midden in de bossen. Het is een echt bijzondere plek en ik ben erg blij dat mijn bod geaccepteerd is want ik ben ervan overtuigd dat het hier heerlijk wonen gaat worden – mits de verbouwingen eerst af zijn natuurlijk. Het huis is nu namelijk nog een bouwval dus er moet flink wat gebeuren vooraleer ik er echt doorheen kan zien en het stukje bij beetje meer een huis wordt, een plek om in te leven, om onze toekomst in op te bouwen. Het is ook daarom dat ik niet alleen underlayment hoefde te bestellen maar ik nog wel veel meer materiaal voor het klussen nodig had, ik had een heel arsenaal aan spullen dat ik nog wel kon gebruiken. Daarom heb ik er ook voor gekozen het allemaal in een keer te laten bezorgen, iets wat gelukkig kan met de bezorgservice van dit bedrijf. Naast het underlayment had ik bijvoorbeeld ook nog alle houten balken gekocht die ik hier op elke verdieping ga leggen. Ik vind het mooi als het huis wat dat betreft een geheel vormt, als het aansluit bij elkaar. Nu loopt alles in elkaar door, tot en met de trap aan toe en dat is echt mooi.