Ik heb het echt goed voor elkaar als expat Eindhoven

corporate housing

Ik heb het echt goed voor elkaar als expat Eindhoven

Ik beoefen mijn werk al jarenlang met veel plezier, ik heb namelijk een heel uitdagende baan gevonden en dat is wel echt heerlijk na altijd mijn best gedaan te hebben me omhoog te werken. Dat ik nu eindelijk op de plek ben waar ik behoor geeft me een goed gevoel, dat ik weet waar ik het allemaal voor heb gedaan. Dat daar ook dingen bij komen kijken die ik minder vind, neem ik dan dus maar op de koop toe. Mijn functie verplicht me er namelijk soms toe voor langere tijd in Eindhoven zitten en dat terwijl ik oorspronkelijk gevestigd ben in Groningen. Dat zijn afstanden die je niet zomaar overbrugt en zeker als je een project gaande hebt. Als expat Eindhoven vind ik het dus heel plezierig dat de laatste tijd voor mij geregeld is dat ik een eigen appartement heb ik in Eindhoven. Het is een serviced apartment dat mijn baas voor me huurt voor de periodes dat ik in Eindhoven verblijf en ik ben er inderdaad werkelijk voorzien van alle gemakken, vergelijkbaar met de service die je in een hotel krijgt. Toch voelt het anders dan een hotel want ik als expat Eindhoven had daar echt niet aan moeten denken anders. Het geeft een heel eenzaam en onbestemd gevoel om dagen- of zelfs wekenlang in een hotel te moeten verblijven, dan heb ik het met mijn appartement daar toch een stuk beter voor elkaar!