www.flowerpowertuinontwerp.nl voor nieuw beplantingsplan

akel

Door de website van www.flowerpowertuinontwerp.nl kreeg ik inspiratie om mijn tuin weer eens volledig aan te pakken. Het was namelijk een doffe ellende, dit terwijl ik zo van tuinen houd. Maar helaas heb ik er geen tijd voor, werken is essentieel voor mij. Niet perse om rond te komen, maar vooral omdat ik het ook ontzettend leuk vind. Wat een goede eigenschap is denk ik. Op de site zag ik een aanbieding staan voor een tuinontwerp en beplantingsplan, ik vond dat ik hier gebruik van moest maken. Mijn tuin was nog wel in proportie, het is niet zo dat het helemaal onder de onkruid stond waardoor je geen bestrating meer zag. Maar het zat er wel bijna aan te komen. Ik maakte contact met het bedrijf en we gingen om de tafel voor een volledig advies. Ze droegen simpele dingen aan waardoor de tuin al gelijk een stuk mooier en verzorgder er uit zou zien. Ik was er zeer tevreden over en nog geen week later gingen ze aan de slag. Heerlijk dat ik het zelf niet hoefde te doen, ik vond dat ik hiermee een goede keus had gemaakt. Toen de lente echt doorbrak kon ik genieten én werken in mijn mooie nieuwe tuin. Soms moet je even zoiets doen om je leven weer een boost te geven. Naast mijn werk leer ik nu ook dat mijn persoonlijke leven ook belangrijk is om te verzorgen. Zorg dragen voor mijn huis, mijzelf en mijn tuin zitten nu ook in mijn prioriteiten.