Ik kocht hanglampen kinderkamer

Zoals jullie misschien wel willen weten heb ik een dochter van inmiddels zeven jaar oud. Haar oude kinderkamer is ze inmiddels wel een beetje ontgroeid dus gingen we een nieuwe kamer voor haar maken. Hiervoor kochten we een paar hanglampen kinderkamer, een nieuw bed en nog veel meer. Inmiddels zijn de hanglampen kinderkamer opgehangen, staat alles op de juiste plek en kan ze er van gaan genieten.

villa jip 2

Moderne stijl

Het kan dan wel een kinderkamer zijn maar mijn vriendin en ik wilde het wel graag een leuke moderne kamer maken, waar gewoon een aantal kleuren in terug komen die zij leuk en mooi vindt. Ik ben van mening dat ons project kamer onwijs goed gelukt is en dat onze dochter een onwijs leuke kamer heeft. De kamer is strak, modern, maar ook speels zoals je dat wil voor een kind van zeven. Het ziet er onwijs leuk uit en we krijgen er regelmatig complimenten over van ouders en vriendjes en vriendinnetjes. We zijn zelf ook helemaal weg van de kamer en kunnen iedereen aanraden om wanneer je de kamer van je kind gaat vernieuwen eerst wat inspiratie op te doen en de kleuren te overleggen met je kind. Wanneer ze het niet mooi vinden zullen ze er minder snel zelf geen gaan en heb je dus minder rust zelf. Ik vind het belangrijk dat mijn dochter een fijn eigen plekje heeft waar ze kan spelen en waar ze lekker tot rust kan komen.

villa jip