Mijn schaduwdoek heb ik gekocht bij Hoover Concepts

Graag wil ik een erg interessant adres achter laten op mijn site, Hoover Concepts bedoel ik hiermee. Hier vind je een schaduwdoek welke bijvoorbeeld kan dienen als terrasoverkapping. Omdat er veel mensen bij mij komen die roken, moet ik hen altijd naar buiten sturen. Omdat ik sowieso op zoek wat naar een goed zonnescherm zodat ik in de zomer niet telkens volop on de zon hoef te zitten, ben ik nu maar vast gaan kijken. Toen ik deze site zag en het filmpje bekeek, bedacht ik mij eigenlijk direct dat dit echt iets voor mij is, het staat erg modern en mooi en is ook nog eens super functioneel.

Het is zelfs een beter idee dan een zonnescherm

Ik heb besloten om via de site van, Hoover Concepts een bericht achter te laten en al snel kreeg ik een reactie terug. Ik wilde graag iemand bij mij thuis ontvangen die mij kon adviseren. Ik wilde namelijk echt iets dat goed past bij mijn woning en tuin. En als je dit eens kan laten bepalen door een professioneel oog die hier naar kijkt, dan is dit natuurlijk altijd verstandig. Enfin, een vriendelijke dame is bij mij geweest en heeft mij eerst van alles verteld over het materiaal. Toen wij naar buiten liepen heeft zij direct al een mooi voorbeeld laten zien van een erg mooi donkergrijs schaduwdoek. Deze kan nu als overkapping dienen voor de mensen die in de winter een sigaret willen roken. En in de zomer is dit een zonnescherm die ik niet telkens weer hoef in te klappen. Dit idee is eigenlijk nog stukke leuker dan een lomp zonnescherm. Met dit doek heb ik totaal geen omkijken meer, en staat het ook nog eens erg mooi!