huis te koop via www.houseforsalecorfu.info

Logo (7)Toen ik laatst aan het rondkijken was op het internet zag ik een advertentie voorbij komen van www.houseforsalecorfu.info waarin stond dat er een grote villa te koop stond in het plaatsje Corfu. Ik was erg nieuwsgierig waar dat was en hoe het er uitzag dus ik ben eens gaan kijken op die website. Al meteen zag ik dat het een grote villa was met een prachtig rustgevende omgeving en dat er veel faciliteiten in de buurt waren. Ook waren en veel mogelijkheden wat je nog anders kon maken aan het huis om het wat gezelliger te maken zoals een veranda of een eigen zithoek in de achtertuin. De villa had veel grond om zich heen zodat je ook veel privacy hebt dat is natuurlijk erg fijn, zo kan je je eigen ding doen zonder gestoord te worden.AC_2-th4_p3390-3390a

 

Nadenken over de toekomst

Na dat ik de site had bekeken en de foto’s en beschrijving van het huis ben ik eens gaan nadenken over de toekomst. Zo had ik in mijn hoofd dat als ik over een paar jaar met pensioen zou gaan dat ik best wel overweeg om dan ook zo een soort villa te kopen in het buitenland en er even tussen uit ga en helemaal tot rust kom daar. Het fijne aan de villa in Corfu is dat je vlakbij allerlei faciliteiten zit zoals supermarkten, stranden en ook andere gezellige dorpen. Zo kan je nog eens een dagje weg naar een ander dorp en daar wat cultuur op te snuiven. Het is zeker een nadenk punt voor de toekomst!

1-th4_p3390-slider21 (1)